Utflykter i närområdet

Mat & Fik

Dagsutflykter

Regniga dagar

Utflykter i närområdet

Strandskatorna

Strandskatorna driver skita by smedja och erbjuder designade utemöbler i en härlig miljö. Även fina produkter med strandskatan & fina änglar.

Halmstad city

Missa inte får fina stadskärna i Halmstad med härlig shopping och mysiga restauranger & Caféer. För att få ut lite extra av shoppingen kan ni köpa ett Citykort med många fina rabatter, hos oss i receptionen.

Prins Bertilsstig

En härlig promenadstig från Halmstad till Möllegård, total sträcka 18km men kan välja att gå en kortare bit.

Simstadion Brottet

Är Halmstads största utomhusbad och ligger ca 1,5 mil söder om campingen. Poolen är fylld med renat havsvatten. Där finns 50-metersbassäng med särskilt avgränsade banor för motionssimning, vattenrutschbana och småbarnsbassäng

Livräddarstationen i Särdal

Harplinge Hembygdsförening har under sommaren visningar av Särdals livräddningsstation som var i bruk mellan 1908-1957

Äventyrslandet

Halmstad Äventyrsland, här finner du dinosauriepark, vattenland, karuseller, piratland, sagoland, miniland m.m. Varje dag har de häftiga shower och stunts som utförs av professionella aktörer.

Svedinos

I Ugglarp ca 5km ifrån campingen kan du bli nostalgisk då du får se flygplan, bilar & teknik från svunna tider. 

Mat & Fik

Börjes

Stenugnsbageriet nära dig! Konditori, bageri med café beläget i ett hus från 1950-talet och drivs av tredje generationen i familjen. Här finner du bröd & frallor i alla former & smaker. Vi har även goda bakelser & kakor. 

 

Särdals kvarn

Ett mysigt café med fin uteservering, god fika och lättare lunch. Från 2018 finns det också en antikaffär i byggnaden. Men fortfarande kan ni köpa Hafi´s fina produkter. Finns också Galleri där ni kan se Patrik Leonardssons fotokonst.

 

Heagård

Heagård är en stor ladugård i sten på en vacker plats strax utanför Halmstad. Den stora byggnaden med anor från 1600-talet rymmer restaurang, galleri, bageri, café, klädbutik, delikatessbutik samt inredningsbutik. 

 

Gudmundsgården

Hallands äldsta gårdscharkuteri. Restaurang, cafe och uteservering. Glada utegrisar, höns och gäss. De har även kurser i bl.a. korvstoppning.

En kulinarisk resa

Här hittar ni alla mysiga gårdsbutiker i Halland på ett och samma stället.

Riccardo

Trevligt Italienskt glasscafé, 13km från campingen.  

Dagsutflykter 1-2 timmar ifrån Haverdal

Liseberg

Nordens största Nöjespark. Ja här kan hela familjen stor och liten ha kul. Mysiga miljöer att bara vara i och självklart massa roliga attraktioner för alla åldrar. Bara 1,5 timme ifrån oss.   

Ge-Kås Ullared

Shopping, Shopping, Shopping… Ja gillar du att shoppa till billiga priser då är Ge-kås i Ullared ett måste att besöka. 45-50 minuter i bil sen är ni framme och kan shoppa hela dagen. Finns många trevliga outlet butiker runtom i Ullared också.

Helsingborg/Helsingör

På en timme är du nere i Helsingborg och kan enkelt tura med båt över till Helsingör. Super mysig dags utflykt. Finns mycket kul att hitta på i både Helsingborg och Helsingör.

Vallarnas friluftsteater

Varje år spelas föreställningar med mycket skratt och missförstånd. 

Borås djurpark

En mysig djurpark 1 timme och 55 minuter ifrån Haverdal. Här kan ni se allt ifrån lejon, tigrar till pingviner & Sköldpaddor. 2019 har de även en stor Dinopark.

Utflykter en regnig dag

Hallarna

En galleria/Shoppingcenter full av nya spännande butiker, restauranger och caféer. Halmstads nya utflyktsmål – Här får du känslan av lugn & energi, i en ovanligt skön blandning. Vi kallar det shopping på Halländska.

Arena badet

Halmstad arena bad är ett av södra Sveriges största äventyrsbad. Här finns vattenrutschbanor, bubbelpool, vattenpist, vildfors, strömkanal och separata hopp-, motions- och aktivitetsbassäng.

 

Yoump

Trampolinpark i Flygstaden, 11 km från campingen

Gokart hallen

Gillar ni fart och fläkt är gokart en roligt utflykt. På gokart hallen i Halmstad kan alla vara med även funktionshindrade. Det är också en av Sveriges längsta inomhusbanor. Finns på slottsmöllan i Halmstad.

Leos lekland

Nordens största och mest besökta Leklandskedja Leos finns nu i Halmstad. Perfekt utflyktsmål en regnig dag. Här finns trampoliner, bollhav, klättertorn, rutchkanor och mycket mer..

Haverdals Camping

Haverdalsvägen 62
30571 Haverdal

Telefon: 035-52310
Email: info@haverdalscamping.se

X