Ät & Handla på Haverdals Camping

Servicebutik

Vi har en liten servicebutik som förser Er med nybakat bröd varje morgon. Vi har både bake off bröd och så får vi färskt bröd ifrån Östras bageri under högsäsong. Vi har också lite mejeriprodukter såsom mjölk, smör och yoghurt. Det nödvändigaste som man behöver helt enkelt, pålägg till frallorna och kött till grillen m.m. Godis, glass och kaffe säljer vi förstås också. Vi har både glass ifrån SIA och GB. Vi säljer också lite härlig läsning i form av böcker. För barnen finns det leksaker, strandutrustning och mycket mera.

Saknas det lite delar till husvagnen eller tältet så har vi lite utrustning för det också.

Välkomna in!
Öppet alla dagar 08.00-22.00 under högsäsong

Glasscafé

Med Frukt och creps.

Vårt glasscafé erbjuder kulglass ifrån SIA glass. Välj dina smaker själv eller ta en färdig meny. Vi har creps för den som vill ha de lite matigare. Självklart öppet varje dag hela sommaren.

Inte bara glass, vi kommer också att ha vanlig fika, bullar, kakor m.m. för den som tycker de är för kallt med en glass. Även enklare mat kommer vi att servera.

 

Presentbutik Under Takåsen

Kallar jag min lilla presentbutik som ligger en trappa upp i receptionen.
Det började med att jag själv gjorde lite hantverk som jag sålde på sommaren men sen när campingen växte så har tiden för hantverk blivit mindre. Därför blev det inköp istället med inriktning på vit inredning och marint, för det är ju lite av havet man vill ha med sig hem. Sen är det alltid kul att kunna inspirera folk till eget hantverk. Jag är ju florist vilket gör att jag brinner för det jag kan få göra med händerna. Det avspeglar ju sig på hela anläggningen.
Sen något år tillbaka håller jag i lite kurser på campingen i bl.a. betonggjutning, kransbindning m.m. är ni intresserade av någon speciell kurs hör av Er till mig så kanske vi kan fixa ihop ett gäng.

Jag köper in från lite olika leverantörer som t.ex SIA, alot, off side, trademan, hackspetten m.m.

Anna-Lena Nilsson 070-2059307
info@haverdalscamping.se
Ring eller mejla mig gärna om Ni har frågor eller idéer till någon kurs eller så.

AGAVE

Ny mexikansk restaurang i Haverdal. 

Öppnade den 5 juni 2021. 

Hemköp

Bara 200 meter ifrån campingen hittar ni mataffären Hemköp. 2019 byggdes butiken om och fick ett helt nytt utseende, de var också då som de började med sallandsbar. Väldigt populär lunch sommartid.

I deras butik hittar ni all ni behöver kött, bröd, mjölk, fryst, tidningar, tobak, en härlig bok samt frukt och grönt.

Dem har en härlig delikatess disk med massa goda pålägg kött, skinka, korv och även färdig mat.

Dem är även postombud och ATG.

 

 

 

Haverdals Camping

Haverdalsvägen 62
30571 Haverdal

Telefon: 035-52310
Email: info@haverdalscamping.se

X