Välkommen till Halmstads mysigaste camping!

Hur vill du bo?

Stuga & Lägenhet

Från 2-6 bäddar

Campingtomt

Ca 100m2 med EL & EL/VA

Husbilsplats

ca 10×6 meter med EL

Tältplats

Finns både med & utan EL

Välkommen

Haverdals camping är en mysig & familjär camping på västkusten. Vi har stora härliga platser och kan därmed ta emot i stort sätt alla Husvagnar, Husbilar, Tält och även bussar. Haverdal ligger 1,5 mil norr om Halmstad och bara ett stenkast ifrån Haverdals strand. En fantastisk plats att leka, njuta, träna på. Hela vår camping är en härlig plats för just avkoppling, lek och träning. Vi har många aktiviteter för hela familjen, framför allt veckorna 25-31. Kolla på vår aktivitetskalender för att se vad som händer när just du är här.

Välkomna att testa Halmstads mysigaste camping!

Stora och härliga platser

På Haverdals camping har vi stora campingtomter, 100-120kvm. De flesta platserna är komfortplatser med vatten & avlopp. Självklart är det el på samtliga ca 180 platser . För oss ligger miljö och trivsel i fokus. Därför lägger vi mycket tid på att hålla i ordning & fräscht i våra servicehus och vår omgivning. Utcheckning sker innan 12.00

Snabbfakta

Platsstorlek: Vi erbjuder stora platser upp till 11-12 meters ekipage.

VIKTIGT: Minst 4meter mellan ekipagen, pga av brandsäkerhet

Stranden: ca 600m ifrån campingen

Wifi: Finns på hela området, extra kostnad för högre hastighet

El: CEE-kontakt krävs

Grillning: Grill med höga ben är okej på området. EJ Engångsgrill

Säsongscamping

Säsongscampa hos oss!

Vi ligger lummigt och fint 600 m från havet, vilket gör att vi har skydd för stormiga vindar, blåser gör det ju vid kusten. Med cykel är man nere på stranden på 5 min. En underbar kilometerlång sandstrand med Sälarevet i folkmun, en stenpir perfekt för krabbfiske. Längst ut på Sälarevet kan man också stå och kasta med spö. Vi har fin Halländsk natur att ströva i, strandskog, strandängar, skog och stenbrott bara att välja.

Vi har flera olika säsonger att välja på. Att möta våren i Haverdal är underbart! Det händer mycket på campingen, vi har aktiviteter på alla storhelgerna. Vi startar upp säsongen med en uppstartskväll med aktiviteter, grillning med underhållning på kvällen för att vi ska lära känna varandra och ha kul ihop. Väljer man helsäsong får man njuta av så mycket mera. Eftersäsongen har sitt med naturens skiftningar i härliga färger och ett lugn.  Vilket ni än väljer så är Ni varmt Välkomna till oss!

Vi har sedan 2021 också erbjudit höstsäsong, vilket vi även kommer göra hösten 2024. 

/Familjen Nilsson med personal

 

Vi Erbjuder 4 olika säsongsperioder:

Försäsong 1 (19/4-17/6)

Försäsong 2 (19/4-1/7),

Helsäsong (19/4-22/9)

Eftersäsong (4/8-22/9).

Till säsongen 2023 har vi mätt upp alla våra platser vilket innebär att priserna nu varierar efter storlek på platsen. Säsongsstorlekarna är 100kvm, 115kvm, 130kvm & 150+kvm. Är ni intresserade av plats hör av er till oss info@haverdalscamping.se.

PRISER 2024:

Försäsong från 6 825kr

Helsäsong från 22 500kr

Eftersäsong från 5 990kr

Elen tillkommer efter förbrukning och de platser som har vatten & avloppsanslutning har en fast extra kostnad.

Husbilsplats & Ställplats

Söker du husbilsplats eller ställplats för din husbil nära havet i Halland?

På vår camping som ligger naturskönt vid havet mellan Falkenberg och Halmstad erbjuder vi  både husbilsplatser och ställplatser för husbilar.

Husbilsplatser

Våra husbilsplatser ligger bekvämt mittemot det grå servicehuset. Vi har även möjlighet att erbjuda plats till buss eller största Concorde husbil. Vi är tillgängliga så man kan checka in sent även på lågsäsong när ni är ute och kör, slå en signal bara 035-52310.

Ställplatser

Våra ställplatser för husbilar har elanslutning är asfalterade och belägna utanför bommen. Dessa ställplatser är lättåtkomliga även vid sen ankomst.

Campingtomt för husbil

Man kan givetvis välja vanlig campingtomt om man så vill. Tömningsstation för fasta tankar och påfyllning av färskvatten finns lättillgängligt på väg in/ut från området. Vill man använda detta utan att vara incheckad går det bra, mot en dygnsavgift som betalas i receptionen.

Hund & Katt vänlig camping i Halmstad 

Hos oss är alla välkomna även de fyrbenta vännerna. För att dem ska trivas riktigt bra hos oss har vi byggt hundgård där hundarna kan få springa av sig. Vi har dusch till de fyrbenta vännerna. Det finns många härliga promenadslingor både i strandskogen och runt om i naturen i campingens närhet. Vill ni ha specifika tips så fråga i receptionen.

Agility

I vår inhägnade hundgård har vi satt upp agility hinder så ni kan testa och träna er hund. För de som inte vill träna sin hund går det bra att bara släppa sin hund för egen aktivering i vår hundgård. Viktigt att tänka på är att ni rastar hundarna innan ni går in i hundgården. Skulle olyckan ändå vara framme plockar man naturligtvis upp efter sin hund. Vi visar också hänsyn ifall de är någon i hundgården när vi kommer, kolla om det går bra att komma in samtidigt.

Hund/Katt dusch

I vårt gråa servicehus har vi en dusch för hund och katt. Där finns varmvatten, ni använder era duschkort även här. För att få tillgång till hundduschen säg till i receptionen.

Hund & katt på stranden

Hund/katt får vistas på en del av stranden som kallas Båtabacken och är en naturstrand. Hittar ni inte dit fråga i receptionen så visar vi er. Det är alltså inget ut markerat hundbad men det finns ett officiellt hund/katt bad på västra stranden i Halmstad. För mer info fråga i receptionen.

Hänsyn

Naturligtvis visar vi respekt genom att ha våra djur kopplade (respekt för hundrädda och barn) och rastar utanför campingområdet. Inte på gräsytor som klipps och sköts av oss.  Naturligtvis plockar man upp om olyckan är framme

Det finns platser på campingen där djuren inte ska vara,  det är på Lekplatsen, den är barnens plats och den ska vara trygg! På Äventyrsgolfen är den andra platsen.

Haverdals Camping

Haverdalsvägen 62
30571 Haverdal

Telefon: 035-52310
Email: info@haverdalscamping.se

X