Bästa gäst,

Vi följer som så många andra rapporteringen om Corona och Covid-19 och vidtar åtgärder för att minimera riskerna att smittan sprids & för att säkerställa en trevlig och trygg vistelse hos oss. Vi har sett över våra städrutiner, ökat tillgången på tvål & handsprit och sett över våra rutiner vid sjukdom. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer & regler. Allt för att skydda varandra. Det är det vi måste göra nu, vara rädda om varandra. Nedan ser ni vilka åtgärder vi gör och vi håller er uppdaterade.

Boende – Som hemma fast borta

  • Du som gäst hos oss på Haverdals camping kommer i huvudsak i egen husvagn, husbil eller hyr stuga. Vi tänker att du som kommer med eget boende till 100% kan kontrollera din närmiljö och där med känna dig lika trygg hos oss som hemma.
  • Du som hyr en stuga  har också en helt avgränsad yta med altan och mycket luft runt dig.

 

Aktiviteter

  • Största delen av alla campingupplevelser sker utomhus – vilket i sig är en stor trygghet.
  • Frisk luft mår vi alla bra av!
  • Vi ser över alla aktiviteter så att de följer riktlinjer och rekommendationer ang. covid-19

 

Gemensamma byggnader & Servicehus – extrainsatta städrutiner

  • För er trygghet har vi infört extra städrutiner på hela anläggningen som bland annat innebär att våra servicehus stängs ner en stund på dagen vid behov.
  • Vi har ökat tillgången på tvål & handsprit till våra gäster, så att du kan tvätta dina händerna ofta.
  • Vi uppmanar alla som besöker oss, både gäster och personal, att vara nog med att tvätta händerna ofta med tvål & varmt vatten. Det finns gott om handtvål i alla våra lokaler.

 

Vad gäller för Ombokning & Avbokning?

Tills vidare gäller ordinarie avbokningsregler. Skulle de komma nya rekommendationer från svenska myndigheter som påverkar inbokade resor kommer vi att informera om det. Om du har blivit sjuk kan du som vanligt avboka fram till dagen innan ankomst om du köpt avbokningsskydd. Om du vill boka om din vistelse till ett annat datum så löser vi det utan extra kostnad.

 

Vi följer händelseutvecklingen

och kommer att agera och anpassa vår verksamhet efter gällande regler och rekommendationer. Håller er uppdaterade om de kommer ny information.

Har ni fler frågor eller funderingar är ni naturligtvis välkomna att kontakta receptionen 035 52310 eller Info@haverdalscamping.se

Varmt Välkomna till Haverdals Camping säsongen 2020, vårt 25års jubileum.

Anna-Lena, Stefan & Rebecca med personal

Uppdaterat 2020-03-15 18:00

X